Eo on kiitänyt pitkin maita ja mantuja Sennin kainalossa. Toissaviikonloppuna parivaljakosta tehtiin havaintoja Vöyrillä. Kyseessähän olivat nuorten SM-kilpailut, joihin 13-vuotias Senni osallistui ensimäistä kertaa vanhempien eli 14-17-vuotiaiden ryhmään. Eo oli mennyt muuten fiksusti, mutta koira päätti luultavimmin tulkita puomin keinuksi ja hyppäsi ylösmenevän osan yläpäästä alas. Tuomari antoi tästä erheestä 10 virhepistettä. Ikävä kyllä tulos ei riittänyt finaaliradalle.

Senni ei kuitenkaan luovuttanut! Kaikista pienistä takaiskuista sisuuntuneena koirakko suuntasi jälleen etelään ja Vaasaan. Parilla oli takanaan kolmet viralliset kilpailut ja yhteensä viisi virallista starttia. Lauantaina nolla oli taas niin lähellä, mutta niin kaukana: kymppi puomin ja keinun ohittamisesta, viimeisen keppivälin jättäminen väliin ennen seuraavaa putkea sekä väärä putken pää. Sunnuntaina tyylikäs pari onnistui viimein. Loistava nolla vailla moitteen sijaa ja ykköspallipaikka. Eon toinen nollavoitto, mikä tarkoittaa, että poika on perusradan nollavoittoa vaille valio. Nollavoiton ja ensimmäisen SM-nollan säihkettä ei voi himmentää edes viimeisen kisan hylkääntyminen putkeen. Upeaa työtä Senni!

Seuraavaksi Eon turnee jatkuu Kajaanin torstai-iltakisaan ja viikonloppuna on vuorossa Lappeenrannan rotumestaruudet. Erikoisemmaksi tulevan viikon tekee se, että poika saa kartturikseen aivan uudet kasvot. Sennin kanssa Eo kuitenkin nähdään jälleen kotikonnuillaan Oulussa. Jännityksellä odotamme, miten hedelmällinen parimme uusista haasteista suoriutuu.