Eilen käväisimme OKK:n epävirallisissa. En ollut suunnitellut meneväni, mutta juhannuksen onnistumattomuuden jälkeen pidin sitä hyvänä ideana. Tahdoin saada pohjalle edes yhden nollaradan Nelehin kanssa.

Eon kanssa sentään onnistuin joten kuten ja poitsu voitti kivan sammakkolelun. Rokualla oli jotenkin hankala viedä sitä, mutta nyt kaikki luisti entiseen malliin. Kepeiltä tuli vitonen, kun en ollut oikein tarkkana. On todella hankalaa, kun pitää näyttää aloitus eikä mikään sinne päin -sokaisu riitä. Harmittaa, kun en saanut Eon keppejä kuntoon juhannukseen mennessä niin kuin oli tarkoitus. Nelehin kanssa ei ollut missään vaiheessa ongelmia eikä se ikinä edes pyrkinyt aloittamaan pujottelua väärin, kun lähetin sen esteelle. Treenaillaan vielä vähän pihalla Eoa, mutta eivät ne vielä agirodussa kunnossa ole.

Nelehin kanssa ei mennyt kovinkaan hyvin. Oma mokani ohjauslinjoissa pilasi kaiken, mutta ei koirakaan kovin varmasti kulje. Se irtoaa hirveän hyvin ja kaarrokset ovat laajoja, vaikka mitä tekisi. Yllätys yllätys, hylky tuli, koska käänsin koiraa liikaa ja se tuli hypyn väärään suuntaan. Se siitä irtoamisesta. Sain sentään palkattua lähdössä. Sunnuntain kisojen lähdöissä Neleh mulkoili jo vähän siihen malliin, etten tiennyt pysyykö se siinä. Vähän epäilyttää, onko tuosta palkitsemisesta hyötyä, koska tein sitä treeneissäkin eikä se siltikään pysynyt kisoissa paikoillaan, mutta ehkä se jotain tajuaa. Koirakerholla on joka tapauksessa hyvä harjoitella, koska siellä on oikea kisakenttä. Veikkaampa, että jopa Neleh tajuaa, milloin ollaan epävirallisissa ja milloin ei.