Parahimmat synttärionnittelut 2-vuotiaalle Eolle ja 1-vuotiaalle Fasulle!

Virallisesti Eon päivää vietettiin keskiviikkona 15.11. (vaikka poika onkin pentueensa nuorimmaisena syntynyt todellisuudessa 16. päivän puolella ;) ja Fasua juhlittiin 17. päivä.

266457.jpg

Sisarukset juhlatunnelmissa

Lauantaina Eo pääsi kisaamaan aivan uusissa maisemissa omalle treenialueelle. Koposen Risse oli laatinut valtavan mukavat ja virtaavat radat. Menestys oli surkeaa eikä SM-nollatilimme kokenut pullistumisen merkkejä lauantain jälkeen, mutta poika oli valtavan iloinen ja innostunut: agility on pirun hauskaa esteiden oikeaoppisesta suoritustavasta huolimatta. Ongelmamme ovat A:n alastulokontaktit ja kepit, mistä sisuuntuneena päätin ottaa härkää sarvista ja aloittaa tehotreenit puutteidemme korjaamiseksi. Ensi vuoden SM:iäkin ajatellen asia on jo vähintäänkin ajankohtainen ja nyt Eo on alkanut saada aivan uutta varmuutta radalla.

Myös pikku-Fasu pääsi haistelemaan kisatunnelmaa. Siitä tulee yhä suurempi osa pimun elämää, kunhan ikää kertyy lisää. Fasu on loistavassa vauhdissa agilitysalojen opettelussa ja osoittaa nokkelampaa ajatuksen juoksua kuin törppö veljensä. Fasu on tapaus jo itsessään ja aivan oma lukunsa esteillä. Odotamme jännityksellä, mikä tykki pikkuisesta kimulista ajan kanssa kehittyy, koska neiti ei tunne muuta kuin turbovauhdin. Agilityratojen valloitusta ja ensi kesää odotellessa jatkamme harjoittelua.

Emme tahdo unohtaa mainita äitimuoria. Neleh teki erinomaisen nollavoiton ja erittäin vertailukelpoisen ajan ensimmäisessä kisassa. Tämä yhdeksän pennun emä ei olekaan mikään turha lyyli. Neleh on skarpannut kisoissa entistä paremmin ja ehkä ohjaajassakin on tapahtunut positiivista kehittymistä. Vaikka tulostaso on välillä mitä on, ratatyöskentely toimii ainakin jollain asteella ja meno on rentoa ja äärimmäisen varmaa. Ehkä olemme hiljalleen löytämässä sen tärkeän yhteisen sävelen, joka on agilityssä kovin tärkeä. Lienee mielenkiintoista panna merkille Nelehin merkkipaalupäivä viime viikolta. Kaamosrallissa Kemissä 11.11. kisasimme Nelehin kanssa 100. virallisen kisastarttimme. Kyseessä oli hyppyrata ja tulos näppärä nolla sijoituksella kolme. Ei pöllömpi uuden satasen aloitus.

266466.jpg

Synttärit tai ei, Neleh välittää vain ruokapuolesta