Upea kevättalven aurinko! Se saa unisemmankin mörököllin virkeäksi ja mieli tekee reippailemaan ulkosalle, vaikka velvollisuudet vaativat muuta. Onneksi on koirat: ne antavat hyvän tekosyyn lähteä koneen ääreltä raikkaaseen ulkoilmaan.

Olen jo tovin ollut aikeissa kaivaa yläasteaikaiset tuliterät sukseni autotallin perältä. Koska hanget valkeat nietokset ovat vallanneet Iisalmen lenkkeilymaastot ja juokseminen samalla vanhalla autotiellä ei oikein enää mieltä virkistä, päätin ottaa luokkatoverin vinkistä vaarin ja roudata sukset opinahjooni. Koskematonta peltoa, järven jäätä ja ihan meitä koiralaisia varten vedettyä latuakin sieltä löytyy ja heti omalta kotiovelta. Ei kuin Atomicit kohti horisonttia!

Suurkiitokset vielä Pateniemen ja Kuivasjärven alueen  laittomille moottorikelkkailijoille, jotka tamppaatte lunta myös koirahiihtäjiä varten!

Koirat tänään hiihtolenkillä.
1353719.jpg

Eolle sattui eilen pikku haaveri, kun poika oli innoissaan uloslähtemisestä ja tavoillensa uskollisena yritti puikahtaa oven välistä, kun äiti jätti sen hännän oven väliin. Itku pitkästä ilosta. Onneksi suuremmilta vaurioilta vältyttiin ja ovi osui vain hännän päähän eikä Eevelin pitkää kaunista häntää korista nyt häntäknikki. Verta vuoti vain vähän.